Tre Bitcoin-trikker vil frakte Bitcoins melding over gatene i Hong-Kong

En ny Bitcoin-reklamekampanje, initiert og finansiert av Bitcoin-samfunnet i Hong Kong, vil spre bevisstheten om kryptovalutaen.

Bitcoinere i Hong-Kong har kommet opp med en ny måte å spre oppmerksomhet om Bitcoin i stor skala

Fra 11. september kjører tre dobbeltdekkstrikker dekorert i Bitcoin Profit meldinger samtidig gjennom gatene i Hong Kong, med fakta og slagord som er rettet mot å utdanne folk om BTC.

Tidligere i august, den velkjente digital valuta hedgefond gråtoner også gjorde en massiv pedagogisk kampanje på Bitcoin i USA.

Undervisningskampanjen, lansert av Bitcoin Association i Hong Kong, vil også se 20 gigantiske reklametavler reist på forskjellige offentlige steder på øya. Trikkene i seg selv vil bli dekorert fra forsiden til baksiden med Bitcoin-logoen og vil kjøre på forskjellige ruter de neste fire ukene.

Kampanjen fokuserer delvis på å formidle viktigheten av knapphet og hvordan den forholder seg til en sunn pengepolitikk. Ett oppslagstavle som skal reises refererer til den utrolige omfanget av amerikansk pengetrykk i 2020 etter utbruddet av coronaviruspandemien. Det sier:

Bitcoins endeløse kamp for $ 10 000 når korrelasjonen med aksjer øker: Crypto Weekly Market Update

„Flere amerikanske dollar er skrevet ut i 2020 enn de eksisterte i 2009. Det vil bare være 21 millioner Bitcoin.“

Et annet oppslagstavle inneholder et sitat av amerikansk forfatter, Stewart Brand, som advarer om at de som ikke kommer om bord når en ny teknologi ofte blir flatt av den.

„Når en ny teknologi ruller over deg, hvis du ikke er en del av damprullen, er du en del av veien.“

Innlegget, som kunngjorde begivenheten på en kjent lokal publikasjon, sa at Bitcoin-samfunnet håper å starte en samtale om hvordan kryptovalutaen kan spille en rolle i å levere den økonomiske infrastrukturen til en ny, raskt digitaliserende global markedsplass. Det uttalte :

„Vi håper kampanjen vil gi oss muligheten til å diskutere hvordan Bitcoin passer inn i en raskt digitaliserende global økonomi, mulighetene og farene ved drastiske teknologiske fremskritt og implikasjonene av digital, verifiserbar knapphet.“

Trikkene vil også ha slike hashtags og slagord #BeYourOwnBank, #DigitalGold, #GlobalInternetMoney, og til og med #MagicInternetMoney. Hongkongs spesielle posisjon som en noe autonom kapitalistisk region i Kinas sosialistiske nasjon gjør øya godt egnet til å levere Bitcoins budskap.