kracht van de trend

Plaats een paar trades en je zult altijd vragen jezelf deze vraag op een bepaald punt. Stel dat je de EUR / USD op 1,3700 te kopen en hebben een koersdoel op 1,3730. De prijs stijgt naar 1,3720 en vervolgens Homepage over fraude pagina’s begint te keren. Zeg je “Dicht genoeg!” En neem uw winst, of heb je toestaan dat de EUR / USD aan pullback en raak je doel op de volgende run? Terwijl iedere omstandigheid is iets anders, zijn er enkele algemene richtlijnen die u zal helpen te beslissen.

Overall Strength

De kracht van de trend is een belangrijke determinant in als je moet blijven om uw positie te houden of uit te komen. de originele bron Pullbacks zijn een deel van de handel, maar het bepalen van welke staat om de bal vast te houden is van cruciaal belang. Omdat we nodig hebben om risico’s te beheersen als goed, we willen alleen verblijven in een handel als de pullback is het niet waarschijnlijk dat onze stop raken voordat de trend zich doorzet. Terwijl het verliezen van trades zijn een feit van de handel, kunnen we het aantal verliezers minimaliseren door altijd de handel met de prijs kracht, en het verlaten wanneer de sterkte is niet meer aanwezig.

Figuur 1 toont een EUR / USD 5 minuten grafiek als de Europese sessie begint. De prijsdalingen agressief, dus we http://www.optiesonline.com/binaire-opties/ zijn op zoek naar een pullback, teneinde sell / short, omdat onze verwachting is dat de prijs zal blijven vallen.

Figuur 1. EUR / USD 5 minuten grafiek – Europese sessie

Neem aan dat we in korte in het gebied gemarkeerd “Sell in dit gebied.” De prijs ervaart een paar heen en weer bars, en vervolgens rally’s voor een paar bars. We “Hold Through Dit ‘, zoals de verwachting is nog steeds aan de keerzijde. De prijs daalt opnieuw (3 bar), maar het kan niet maken het zelfs voorafgaande prijs laag gezien tijdens de choppiness.

Hoewel de algemene verwachting is nog steeds aan de andere kant, het feit dat de prijs kan niet vallen nu waarschuwt ons een grotere pullback is waarschijnlijk komt, zodat we “Niet hier Hold”. In plaats daarvan krijgen we buiten. Wacht niet tot de doelgroep of stop geraakt, neem optiesonline gewoon uw kleine winst of klein verlies. Op dit moment is er geen kracht om de andere kant, en omdat we niet de toekomst te kennen, nemen we dat gebrek aan kracht als een teken om eruit te komen.

Aangezien de prijs niet kon laten vallen gewaarschuwd voor een grotere pullback (hoger). Dit gebeurde kort na als een grote groene balk beweegt boven de voormalige highs.

De prijs kraampjes weer. Recall, de algemene verwachting is nog steeds neer op basis van de grote beweging door na de open lucht. We gewoon niet willen worden in een short positie op een sterke terugval, want op het moment dat we hadden geen idee hoe ver die pullback zou kunnen gaan, of als de trend zelfs kunnen omkeren.

De prijs rally’s, en dan pauzeert. Aangezien de algehele verwachting is naar beneden, zoeken we nog een korte vermelding. Ik heb een zwarte rechthoek rond de bars dat een korte inrijsein opgesteld. Deze staven op voorwaarde dat voldoende gelegenheid om kort te krijgen.

De prijs begint te agressief zijn gedurende en na de twee staven in de rechthoek, maar dan pauzeert. Sinds de algemene trend is naar beneden, en nu is ook beneden de korte termijn momentum houden we door middel van deze pullback en vervolgens afslag op de volgende daling

prijspieken

Sterke koersbeweging is één ding. Abnormaal sterke koersbeweging-een prijs spike-stuurt een ander signaal. Als er een prijs piek optreedt in dezelfde richting als je de handel, ik dank de markt voor het extra geld en sluit de positie van zodra er enig teken van een pullback. Een prijs piek wordt vaak gevolgd door een scherpe ommekeer.

Figuur 2 toont een abnormale prijs piek. Voorafgaand aan de spike de prijs hoger was mooi bewegen. Als je lang waren was er geen reden om af te sluiten op basis van de pullbacks gezien links van de piek.

Er is geen regel voor hoeveel de prijs moet bewegen binnen een bepaalde periode te worden beschouwd als een spike. Maar als je een bar (of meer) dat is drastisch groter zijn dan bars omheen tijdens een grote handelssessie opmerken, is het waarschijnlijk een piek.

Figuur 2. EUR / USD 5 minuten grafiek

Zodra de punt optreedt, is het zeer waarschijnlijk zal er een soort van terugval worden. De terugval kan niet reconstitueren de gehele piek, maar het kan het grootste deel of een aanzienlijk deel daarvan achterhalen. In het geval hierboven, de pullback keerde de gehele piek plus een aantal van de normale ontwikkeling. Aangezien we nooit moeten verwachten om in een handel wanneer een abnormale piek optreedt (vaak te wijten aan nieuws, en de handel goed zijn voor nieuws moet worden vermeden), als we toevallig op de rechterkant van één, nemen we de extra winst en sluiten van de positie.

We kunnen niet weten hoe groot de pullback zal zijn wanneer het zich voordoet. De markt heeft net aangetoond ons een vluchtige beweging, dus het is beter om de winst dan om het te houden door middel van een correctie die al onze winst kon nemen nemen . Vergeet niet, kunt u altijd terug te krijgen in een andere handel zodra de pullback, groot of klein, plaatsvindt.

Overzicht

Het lezen van de algehele sterkte is een van de belangrijkste begrippen in de handel. Het zal u helpen te bepalen welke handelt over te nemen, en welke om eruit te komen. Er is een verschil tussen kracht en een piek wel. We houden op transacties die worden weergegeven: van kracht, maar als een piek optreedt nemen we de extra winst en stap uit bij elk teken van een pullback.

De beslissing of uit een handel te halen of niet zal ook rekenen op de mogelijkheid om te vertellen wanneer een trend is gewoon consolideren-en dan waarschijnlijk blijven-of als de trend te keren. In hind-sight is het eenvoudig om een te zien een ommekeer, maar in real-time het maken van die bepaling vergt oefening. Dit is kwestie zal in het volgende artikel worden aangepakt : Moet ik houden via een pullback, of Get Out? – Deel 2