handel de Amerikaanse aandelenmarkt

Hoewel geen twee dagen zijn precies gelijk, en een bepaalde dag kunnen afwijken van de tendens, als je de handel de Amerikaanse aandelenmarkt indices kunt u bepaalde tijden van de dag zien waar de markten gaat rustig, keert of krijgt meer volatiel. Hier zijn een aantal time-of-dag www.optiesonline.com tendensen in de Amerikaanse aandelenmarkt. Als er persberichten gepland, kan het nieuws een grote impact hebben en daarom kan de tijd van de dag tendensen verstoren. Tendensen iets in de achterkant tonen van je geest te houden, maar moet niet worden verhandeld op zichzelf, eerder gebruikt in combinatie met goed getest strategieën.

Tijden zijn schattingen, niet exact.

9:30 EST – De open en waarschijnlijk een eerste stuwkracht veroorzaken in één richting.

09:45 EST – zie Typisch een soort hier van omkering. Deze is meestal kleiner waardoor slechts kortdurende shift.

10:00 EST – waarschijnlijk een sterker keerpunt zijn.

11:30 EST – Europa wordt gesloten en de markt vertraagt ofwel een beetje op weg naar de VS lunchpauze, of het http://www.optiesonline.com/anyoption/ kan op korte termijn pieken en dalen afhankelijk van of Europese handelaren worden geknepen om posities af te benaderen.

0:00 tot 1: 00/1: 30 PM EST – Lunch tijd in New York en meestal is er een vertraging. De markt is waarschijnlijk uit de Een goede post buurt van een hoog of laag te verplaatsen.

1:30-14:00 EST – Na de lunchpauze de markt zal vaak proberen te duwen in dezelfde richting te bewoog voordat de lunchpauze, maar dit mag niet worden verwacht. Als de markt bereik is gebonden, op zoek naar een breakout rond deze tijd.

02:00: 02:45 EST – Veel handelaren verwachten dat de markt af te sluiten in dezelfde richting waarin de markt zich beweegt tijdens deze periode. Iets om in gedachten te houden, maar meestal zal er nog een paar sterke bewegingen of een verbuiging aan handelaren outs schudden.

15:00 EST – Nog een omkeerpunt. Als de eerdere trend gaat om zichzelf in stand te houden in de buurt, zal dit de buiging dat schudt outs veel handelaren die zijn bedrijf in de buurt zijn. Als de markt niet te keren hoewel, is er waarschijnlijk een zeer sterke beweging in de tegenovergestelde richting als die wedden op de richting van het sluiten een uur of zo voordat zal worden gevangen en hebben om eruit te komen zijn.

15:30 EST – Laatste uur is de tweede meest volatiele van de dag (eerste uur is meestal het meest vluchtig). Er kunnen scherpe bewegingen als handelaren klauteren om posities af te sluiten voor het einde van de dag.

16:00 EST – Close.

9 december 2013 was een no-news-dag, en vast aan de tendensen vrij goed.

Figuur 1: S & P 500 tijdweergave Tendencies – 2 minuten grafiek

Final Word

Dit zijn tijd op basis van schattingen en neigingen, geen exacte tijden of cycli. Elke dag kan afwijken van de tendensen. De informatie kan gebruikt worden op verschillende manieren. Als bijvoorbeeld een trend lijkt te vertragen vlak bij een typische draaitijd, misschien niet de trend handel te. Als je een scherpe ommekeer vlak bij een typische omkering tijd, niet proberen om het te vervagen. Dit zijn slechts voorbeelden, maak uw eigen regels voor de manier waarop u deze informatie in uw eigen trading plan zal gebruiken (of niet te gebruiken).